Realizare site web - Dianys Media Solutions

luni, 22 octombrie 2012

recuperare datorii persoane fizice - Recuperari Creante


recuperare datorii persoane fizice fara avans la cele mai mici comisioane


Dianys Consulting si-a propus sa ofere servicii recuperare datorii persoane fizice si colectare debite de calitate e prin optimizarea accesului clientilor nostri la lichiditatile ce sunt absolut esentiale pentru activitatea unei companii de succes. Avantajul nostru competitiv pe piata din Romania, consta in comisioanele extrem de accesibile. Un alt mare avantaj pentru client este perceperea comisionului de succes, asadar clientul va trebui sa plateasca serviciile dupa recuperarea sumelor de bani.


 


Solutii eficiente pentru recuperare datorii persoane fizice


Principiul pe care specialistii nostri il abordeaza, este detectarea cele mai eficiente si eficace solutii pentru recuperare datorii persoane fizice si debite, indiferent daca debitorii sunt persone fizice sau juridice.


 


Proceduri simplificate pentru recuperare datorii persoane fizice


Documentatia necesara demararii unei colaborari de servicii recuperare datorii persoane fizice este mult simplificata datorita profesionalismului cu care abordeaza fiecare caz in parte echipa noastra de specialisti. De mentionat este faptul ca toate demersurile de colectare precum si orice acte de procedura se vor face numai cu acordul clientului, printr-o comunicare eficienta si transparenta in prestarea serviciilor de recuperare datorii persoane fizice.


 


Primul pas in demarearea procedurii de recuperare datorii persoane fizice


In cadrul primei consultatii / in urma unei programari telefonice – clientul ne prezinta problemele cu care se confrunta . Dupa acceptarea de catre client a solutiilor propuse de catre specialistii nostri, acesta va trebui sa ne prezinte urmatoarele documente.:



  • - actele constitutive ale companiei romanesti

  • - un extras de la Registrul Comertului (certificat constatator)

  • - ultimul bilant depus

  • - ultima balanta contabila

  • - lista tuturor debitelor


Debt Collector recuperare datorii persoane fizicerecuperare datorii persoane fizice



recuperare datorii persoane fizice - Recuperari creante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu