Realizare site web - Dianys Media Solutions

vineri, 19 octombrie 2012

Recuperari creante si colectare debite doar prin Dianys Consulting - Recuperari Creante


Recuperari Creante exclusiv prin Dianys Consulting


Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta conform datelor din contact, sau va puteti inscrie cazul in formularul noilor clienti, iar in cel mai scurt timp unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru preluarea cazului.


Percepem DOAR comision de succes in recuperari creante si debite


In caz de succes, onorariul nostru consta intr-un comision cuprins intre 3-25% din valoarea debitului (exclusiv TVA), in functie de vechimea si cuantumul acestuia, stabilit o data cu incheierea contractului de mandat si perceput la momentul recuperarii reale si efective a creantei.


Echipa specializata in recuperari creante si debite


Deasemena dispunem de o echipa specializata in Procesele cu Bancile ce privesc comisioanele si cauzele ilegale trecute in contractele de creditare de la diferite societati bancare – recuperari creante si debite.



Recuperari creante si colectare debite doar prin Dianys Consulting - Recuperari creante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu